KENSYRIN OMPELIMOPALVELUT

Korjaamme ja muodistamme vanhoja, hyvälaatuisia vaatteita. Mikäli sinua mietityttää vaatteesi kunto, niin pistäydy ompelimossamme Helsingin Katajanokalla.

Haluatko mittojesi mukaisen uuden vaatteen?

Katsotaan yhdessä miten voimme auttaa!

KORJAUSOMPELU

Oikeilla huoltotoimenpiteillä ja korjaamisella vaatteen ikää voidaan pidentää huomattavasti. Jos sinua askarruttaa vaatteesi kunto, niin suosittelemme tuomaan sen meille ompelimoon näytille. Katsotaan yhdessä mitä sille on mahdollista tehdä ja pystymme antamaan suuntaa-antavan hinta-arvion vaatteen korjauksesta paikanpäällä. Meillä onnistuu vetoketjujen vaihdot, lyhennykset, kavennukset ja paikkaukset!

Lue lisää korjausompelusta ja hinnoista

MUODISTAMINEN

Hyvälaatuisia, vanhoja vaatteita on sääli heittää pois vain sen takia, että muoti on muuttunut. Jos kaapissa siis lojuu vanhoja vaatteita, jotka kaipaavat päivitystä tähän päivään, niin muodistus voi olla niihin sopiva vaihtoehto.

Muodistukseen kuuluu yleensä mallin muuttaminen, kaventamiset ja lyhentämiset sekä muut isommat korjaustyöt!

MITTATILAUKSET

Mittojesi mukaan valmistettu vaate istuu täydellisesti juuri sinulle. Pääset itse suunnittelemaan haluamasi vaatteen ja meiltä saat neuvoja materiaalihankinnoissa. Aloitamme valmistuksen suunnittelupalaverilla, jolloin otamme asiakkaan mitat ja käymme yhdessä läpi halutun vaatteen käyttötarkoituksen ja siihen sopivia erilaisia mallivaihtoehtoja. Sekä katsomme yhdessä millainen kangas ominaisuuksiltaan sopisi parhaiten kyseiseen vaatteeseen.

Lue lisää mittatilaustyön eri vaiheista!

  • Huomioithan, että meille voit tuoda vain puhtaita/pestyjä vaatteita. Likaisista vaatteista joudumme madollisesti veloittamaan lisämaksun, koska likaisten vaatteiden työstäminen saattaa vaurioittaa ompelukoneitamme.
  • Kun tuomasi vaate on valmis noudettavaksi, lähetämme sinulle tekstiviestin. Haethan valmiin vaatteen mahdollisimman nopeasti. Perimme noutamatta jääneistä vaatteista lisämaksun, 10€/kk ensimmäisen kalenterikuukauden jälkeen.

MIKÄLI OLET KIINNOSTUNUT KORJAUTTAMAAN, MUODISTAMAAN VANHOJA VAATTEITA TAI TEETÄTTÄMÄÄN MITTOJESI MUKAAN TEHDYN VAATTEEN, OTA YHTEYTTÄ JOKO ALLA OLEVALLA LOMAKKELLA TAI TULEE KÄYMÄÄN OMPELIMOSSAMME KATAJANOKALLA.

KRUUNUVUORENKATU 9, 00160 HELSINKI

MEIHIN VOIT OLLA YHTEYDESSÄ MYÖS PUHELIMITSE NUMEROON 050 502 7948 TAI

SÄHKÖPOSTILLA OMPELIMO@KENSYR.FI

LAITA MEILLE VIESTIÄ, NIIN VASTAAMME NIIN PIAN KUIN MAHDOLLISTA.