KENSYR

Olemme kahden hyvällä fiiliksellä ja intohimolla vaatteita tekevän vaatealan ammattilaisen ompelimo. Haluamme tarjota ajattomia ja kestäviä vaatteita kunnioittaen sekä laadukkaita materiaaleja että ympäristöä. Meillä saat teetettyä vaatteiden ja tekstiilien korjaus- ja mittatilaustyöt. Uskomme myös pukeutumisessa ajattomuuteen ja kestäviin materiaaleihin.

Haluammekin tuoda osaltamme takaisin vaatteiden käsityönä tekemisen ja korjaamisen, kertakäyttökulttuurin sekä uuden ostamisen tilalle. Pyrimme lisäksi käyttämään omissa tuotteissamme luonnonmateriaaleja, kuten hamppua ja pellavaa. Haluamme rohkaista ihmisiä korjauttamaan heille rakkaita vaatteita ja muodistamaan vanhoja, hyvälaatuisia vaatteita.

Kerromme mielellämme lisää, laita sähköpostia tai tule käymään ompelimossamme!

Lämpimin terveisin, Emma ja Petra

Upeat, ympäristöystävälliset ja elämänlaatua parantavat tuotteet ovat intohimomme!

KENSYRIN TUOTTEET

Olemme koulutukseltamme vaatetusompelijoita, joten vaatteen valmistus on meille molemmille rakas ammatti ja intohimo.

Ompelupalveluiden lisäksi olemme aina valmistaneet omia tuotteita, joita on myyty messuilla ja liikkeessämme.

Avasimme oman verkkokauppamme, jotta tuotteemme on saatavilla nyt helposti myös verkon kautta.

Tuotteissamme käytämme luonnonkuituja esim. pellavaa, hamppua ja villaa. Meille on tärkeää luoda tuotteita, jotka kestävät aikaa ja ovat materiaaleiltaan laadukkaita.

Tutustu verkkokaupan tuotevalikoimaan

KENSYRIN OMPELIMO

Perustimme KENSYR ompelimon vuonna 2017 ja ensimmäinen toimipaikkamme sijaitsi Kruununhaassa, sisäpihan puolella. Sieltä tarinamme alkoi ja kun asiakaskuntamme laajeni, päätimme muuttaa isompaan tilaan Katajanokalle. Ja täällähän me olemme viihtyneet ja mukavia uusia asiakkaita saaneet.

Asiakkaiden kohtaaminen ompelimossa on meille tärkeää. Haluamme tuoda ompelimopalvelut takaisin osaksi ihmisten elämää, vanhoja perinteitä kunnioittaen. Emmekä halua kuormittaa luontoa turhalla tekstiilijätteellä, vaan korjaamme ja muodistamme vanhoja vaatteita suurella innolla sekä rakkaudella. Uudistettu vaate on kuin uusi elämä.

Lue lisää KENSYR ompelimopalveluista

NEULOMISESTA

Neulonta on meille rakas ja tärkeä harrastus. Meitä kiinnostaa myös neulepukeutumisen jo tutut tai uusimmat trendit. Oma neulemallisto on aina ollut meidän haaveenamme. Olemme valmistaneet neuletuotteitamme messuille ja niitä on ollut aina myös myynnissä ompelimossamme.

Olemme molemmat neuloneet läpi elämämme ja varsinkin rankkoina aikoina siitä on ollut iso apu henkisesti. Neulomiseen yhdistyy rentouttava hetki, kun ei tarvitse säntäillä edes takaisin, vaan voi istua alas ja keskittyä vain käsillä olevaan projektiin. Vuosien mittaan neulomistaidot ovat kehittyneet ja viime vuosina olemme molemmat innostuneet neulomaan enemmän villapaitoja ja isompia töitä.

Ompelimossamme kokoontuu LadyKnitters -neulekerho neulonnan parissa. Kerhon jäsenten kesken vaihdamme kuulumisia neuloen ja samalla nauttien teehetkestä. Normaalisti kokoonnumme joka toinen keskiviikko, mutta nyt korona-aikana pidämme pientä taukoa.

Lue lisää neulontatarvikkeista